WINEO - OPIS IZDELKA


Luksuzne vinilne plošče 


Ali za igranje v otroški sobi ali za stalno uporabo v vlažnih prostorih, kot so kuhinje in kopalnice, lahko položite vinila tla WINEO.  Njegova elastična površina izolira hrup pri hoji in je prijazna za sklepe, medtem ko istočasno daje občutek toplote pod nogami in je zato idealna za dnevne sobe.
Vinilne talne obloge z veseljem in pogosto namestijo v zelo pohodnih javnih prostorih, kot so v trgovine, hoteli ali na letališčih, saj so izredno trpežne, odporne in enostavne za čiščenje. Zahvaljujoč njihovih različnim karakteristikam, izpolnjujejo svoj namen, kjerkoli so že nameščene.
WINEO vinilne talne obloge se odlikujejo tudi po svoji enostavni uporabi. Te so kot nalašč za prenovo zaradi svoje nizke višinske vgradnje, lahko jih lepimo ali pa jih plavajoče namestimo: zaradi inovativne tehnologije - brez lepil, preprosto in hitro, tudi za neizkušene domače mojstre.

Vinilna tla niso samo funkcionalna, ampak tudi resnična paša za oči v smislu izgleda. Različne teksture lesa ali kamna, od eksotičnih do staranih in modernih dekorjev, ustvarjajo ravno pravo vzdušje, ki ga iščete za svoj dom. 

 

Wineo multi layer je zaradi sestave tudi najbolj primerna talna obloga za talno ogrevanje (pvc + hdf + sound protect podloga ).